Kære kunde

Vi har efter mange års samarbejde med Al-Finans valgt, at vi i fremtiden vil håndtere vores debitor bogholderi selv.

HVAD BETYDER DET:

  • Alle de fakturaer / kreditnotaer I allerede har modtaget fra os, hvorpå det fremgår, at I skal indbetale til Al-Finans – det skal I venligst fortsætte med at gøre.
  • Alle NYE fakturaer / kreditnotaer, I modtager fra os, vil der fremgå ny betalings information. I skal derfor venligst rette betalings information i jeres system, således at I fremover indbetaler direkte til J & M Handel ApS.

 

HVORFOR:

  • Fremfor alt ønsker vi at komme tættere på vores kunder, også når det gælder betalinger. Dette for at sikre, at alt er i i tråd med aftale. Skulle det ske, at der er sket en fejl, eller der måtte være en reklamation på en vare, at vi får dette håndteret og rettet med det samme.
  • Ligeledes må vi også konstatere, at den rykkerprocedure der har været praktiseret, har været i overkanten af hvad vi syntes er rimeligt. Fremadrettet vil vi i stedet gå i dialog, FØR vi sender rykkere etc.
  • Afslutningsvis sikrer denne ændring en hurtig og enkel håndtering af fakturering, levering og betaling af alle ordre, til gavn for os alle.

 

Hos J&M Handel vil vi gøre vores ypperste for, at dette fremadrettede vil løfte vores nærværd og kvalitet i samarbejde med alle vores kunder.

100%

TILFREDS ELLER

PENGENE TILBAGE