Tilbehør

Velkommen til J&M Handel, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af tilbehør og hjælpemidler til din virksomhed. Vores sortiment omfatter alt fra Bagstøtter i sort og hvid med klæb, AMS beslag, AMS ophæng og AMS skruer til forskellige ophængsløsninger som Hjørneophæng, AMS Hjørneophæng, Snapfix og PK ophæng.

Vi tilbyder også praktiske produkter som Runde dykkere, Øskner, Skumplade ophæng, Blindramme ophæng, SprayMount, Vacuumlim og Savtækkeophæng. Vores udvalg inkluderer også Plakatlommer, Tuschpenne, Polyestersnor og Velcrobånd selvklæbende for en bred vifte af applikationer.

Du finder desuden Plasted wire, Ophængsplader selvklæbende, Vægophæng med skala, Afstandsstykke selvklæbende og Artgum eraser til forskellige behov. Uanset om du har brug for Selvklæbende Polypropylene hjørner, Vægtposer eller andre løsninger, er vores sortiment skræddersyet til at opfylde dine krav og hjælpe din virksomhed med at løse alle udfordringer.

Alle Produkter >>Tilbehør

Foldagervej 3-5, 4623 Lille Skensved

Lagervarer leveres fra
dag til dag.

Frit leveret ved køb for
kr. 3.000,- ekskl. moms.

Vi har expertisen og udstyret til at skære materialerne ud i det præcise format du ønsker - Lad os gøre det nemt for dig!

Højeste kreditværdighed

Vi Støtter

100%

TILFREDS ELLER

PENGENE TILBAGE

J&M Handel ApS  •  CVR-nr.: 21414379    Foldagervej 3-5    DK 4623 Lille Skensved  •  Tlf. 7015 3620    info@jmhandel.dk Leveringsbetingelser

100%

TILFREDS ELLER

PENGENE TILBAGE