Tape

Vi lagerfører et bredt program af emballagetape i plast og papir med og uden logotryk. Hvad enten du har brug for afdækningstape, bonustape, dobbeltklæbende tape, lærredstape eller andre specielle tape produkter, så vil vi med garanti kunne hjælpe dig.

Se nedenfor vores totale udvalg af Tape produkter.

Alle Produkter >>

Tape

Lineco

Det amerikanske mærke Lineco sælger og producerer nogle af markedets bedste typer af tape, og de leverer deres produkter til hele verden. Deres kunder består af grossister og distributører samt indramnings- og kunstprofessionelle. Hos J&M Handel lagerfører vi et stort sortiment af Linecos produkter, som dækker ethvert behov.

Neschen

Neschen Coating er en førende international virksomhed inden for moderne selvklæbende medie- og overfladebehandlingsløsninger – alt fra bogbeskyttelses- og reparationsfilm til grafiske medier og industrielle belægninger. Hos J&M Handel lagerfører vi det tyske tapemærke med et bredt udvalg, der er med til afdække det behov et projekt nu engang kræver. 

Foldagervej 3-5, 4623 Lille Skensved

Lagervarer leveres fra
dag til dag.

Frit leveret ved køb for
kr. 3.000,- ekskl. moms.

Vi har expertisen og udstyret til at skære materialerne ud i det præcise format du ønsker - Lad os gøre det nemt for dig!

Højeste kreditværdighed

Vi Støtter

100%

TILFREDS ELLER

PENGENE TILBAGE

J&M Handel ApS  •  CVR-nr.: 21414379    Foldagervej 3-5    DK 4623 Lille Skensved  •  Tlf. 7015 3620    info@jmhandel.dk Leveringsbetingelser

100%

TILFREDS ELLER

PENGENE TILBAGE